Wij wensen u een warm welkom!

Waar staat ons logo (de postduif) voor?

"Invitation" betekent "uitnodiging" in het Nederlands.
De postduif in het logo van het restaurant "Invitation" verwijst naar de tijd, dat duiven werden gebruikt om belangrijke boodschappen over te brengen.

Deze duif, ook het internationale teken van vrede, nodigt u uit om het Indiaas Restaurant "Invitation" te bezoeken om een vreedzame avond door te brengen in een subtiele oosterse sfeer.

De gerechten, die in dit restaurant worden geserveerd, zijn een keuze uit hetgeen de Noord Indiase keuken te bieden heeft en bestaat uit grill specialiteiten en Mughai Curries.

Wij gebruiken de bekende tandoor, een speciale klei-oven, die wordt gestookt met houtskool, waarin de gerechten worden bereid zowel met behulp van hitte, die van de wanden afstraalt als door de brandende houtskool. Dit geeft er bovendien ook nog een typische lichte rookgeur en rooksmaak aan.

Alle Kip-, vlees en visgerechten, die in de "Invitation" worden geserveer, worden bereid met zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen om aan deze gerechten die originele oosterse smaak te geven.

De geur en de smaak van elk gerecht heeft onze speciale aandacht.

Terras - impressie

Ook op ons terras kunt u heerlijk genieten van een hapje of drankje.

20 jarig bestaan

Bij Invitation vieren wij ons 20 jarig bestaan!

Vraag ons naar de speciale aanbiedingen.

Sfeerbeeld: Bloesem in het voorjaar